De anti-tekenbanden zijn gemaakt uit paracord en EM-keramiek kralen. U kan zelf de kleur en uitvoering kiezen. De EM-keramiek kralen bevatten effectieve micro-organismen die op natuurlijke wijze uw hond beschermen tegen teken.

 

De micro-organismen verhogen de natuurlijke weerstand van uw hond. De kralen zorgen ervoor dat uw hond minder aantrekkelijk is voor teken. Ze zullen zich dus minder snel of helemaal niet meer vastbijten.

 

Natuurlijk moet er ook gezegd worden dat deze banden geen 100% garantie bieden tegen teken, daar de werking verschillend kan zijn van hond tot hond. Chemische producten kunnen deze garantie echter ook niet bieden.

 

Na 2 weken het bandje te dragen zal het tekenbandje optimaal werken.

Ontwerp zelf de halsband die best past bij jouw kleine hond (<10kg) of kat.

 

Kies de kleur van de halsband uit de touwen en de afwerkingskleuren die je wenst. Daarnaast kan je ook de kleur van de hardware kiezen en of je graag een extra wenst.

 

Deze halsband is niet verstelbaar, het is belangrijk dat u de goede maat doorgeeft. Zie daarom onze meetinstructies.

Wil je graag iets uniek? Dan maak ik graag voor jou een op maat gemaakte halsband helemaal naar uw wensen. Wil u een om mee te gaan wandelen of gewoon als sier? Het is beiden mogelijk.

 

Kies zelf het motief, de kleuren, de sluiting, de hardware en afwerking. Er komen regelmatig nieuwe motieven online, hou daarom onze website en instagram in het oog.

 

Deze halsband is niet verstelbaar, het is belangrijk dat u de goede maat doorgeeft. Zie daarom onze meetinstructies.